haarmakers Bob Jansen Haar & Make-Up | Hoorn: 0229 21 44 83 | Purmerend: 0299 43 23 18
bg bobjansen.com

Annemijn Groot wint Coiffure Award Dameskapsels Noord-Holland Flevoland

We zijn trots om te vermelden dat we eindelijk na jaren van nominaties de felbegeerde prijs gewonnen hebben. In samenwerking met Rody Bommer is haar collectie tot stand gekomen.Zondagavond 10 mei 2015 vond de 24ste editie van het prestigieuze Coiffure Award gala plaats in Studio21 in Hilversum. Een avond vol haarmode op topniveau waarbij veel klinkende bekendheden uit mode en media aanwezig waren om het nationale talent in hairstyling te eren. In totaal werden 14 ‘haar Oscars’ uitgereikt. Annemijn Groot van Bob Jansen Haar & Make-up ontving de award voor dameskapsel
regio Noord-Holland & Flevoland. Het juryrapport luidt: “Futuristisch met een rauw randje, vernieuwend gebruik van vormen en volume. Alle modische aspecten van nu komen terug in de collectie. ”

Voor haar Heren collectie behaalde Annemijn de tweede plaats. Ook genomineerd waren Sandra Zuiker ( Dameskapsels Noord-Holland Flevoland ) en Lisanne de Rooij ( Newcomer of the Year). De presentatie van het 24ste Coiffure Award gala lag in handen van Humberto Tan.

Wij kijken uit naar je bezoek!

Onze teams en de salons zijn er klaar voor om je onder de voorwaarde van een veilig protocol te behandelen. Hiernaast vind je de routing. Volg a.u.b. onze aanwijzingen zodat iedereen veilig geholpen kan worden. Wij hebben indien je een mondkapje wenst er één voor je klaar liggen.

Tot snel. Online een afspraak maken? Klik op de button hieronder.

Afspraak maken