Blij met je haar garantie.

Blij met je haar garantie.

In de filialen van Bob Jansen haar en make-up in Hoorn en Purmerend staan goede opgeleide haarstylisten, die door het gebruik van de nieuwste technieken en hun eigen creativiteit je een coupe geven die perfect bij je past. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar Kwaliteit komt niet vanzelf, daar wordt door ons team continue aan gewerkt. Intern en extern worden er door ons vaak training verzorgd om een constante Kwaliteit te blijven bieden.

Omdat wij overtuigd zijn van onze eigen kwaliteit introduceren wij als eerste kapsalon in Nederland een unieke kwaliteitsgarantie. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Wanneer blijkt dat je desondanks onze vakkundige zorg niet helemaal tevreden bent, laat het ons dan weten. Wij zorgen vervolgens zonder enkele discussie voor een passende oplossing. Het maakt ons niet uit waarvoor je terugkomt, want wij vinden het belangrijk dat jij blij bent met je haar.

Zeg nu zelf zo’n unieke garantie wil je toch delen? Dus ben je enthousiast over ons, dan kun je zomaar * 10% korting verdienen bij je eerstvolgende bezoek! Als jij namelijk je vrienden, kennissen of familieleden ervan overtuigt om zich ook bij een van onze salons in Purmerend of Hoorn te laten behandelen, dan krijgt je van ons een korting van 10% op een behandeling. Maar dat is niet alles! Ook degene die via jou voor de eerste keer bij ons komt krijgt deze 10% korting. Je kunt zoveel vrienden aandragen als je wilt, daarmee neemt je korting toe. Als dat geen unieke win-winsituatie is?

*Deze 10% korting geldt niet voor producten